2016 m. gruodžio 22 d., ketvirtadienis

Signalizacija

     Tai va blogeris iš manęs nekoks . Niekaip nesurandu laiko aprašyti etapus. Kadangi iš eilės nesisekė kelis kartus su statybininkais pvz. gipsą pas mus darė keturios brigados viena paskui kita ir dar vis nebaigti gipso darbai. Todėl gavus gera specialistą noriu pasidalinti kontaktais , aišku ne gipsininkų J
     Lygiagrečiai visiems apdailos darbams vedamės apsaugos sistemą . Namo apsaugos sistema pas mane su vaizdo stebėjimu , priešgaisrine , valdymas telefonu ir dar su daugybe visokiu funkcijų kuriu aprašinėti butu neprotinga . Surasti specialistą kuris ja man sumontuoti buvo nepaprasta .  Specialistai kurie aiškino kad kažko padaryti neįmanoma  arba man to nereikia iškarto buvo atsijoti. Rašau šita bloga vien dėl to kad noriu pasidalinti tikro specialisto kuris dalinai jau pajungė visa apsaugos sistema namui . Šio specialisto pliusai:

  • 1.       Visus laidus apsaugos kameroms , davikliams pravedžiojo tvarkingai ivertus i apsauginius šarvus . Nepaisant to jo visi apsaugos sistemos laidai buvo slepiami , vis tiek jie buvo išvedžioti estetiškai.
  • 2.       Visus langu ir durų daviklius gražiai suleido i langus ir duris , jų visai nesimato, kiek apžiūrėjau jų vietas jie įleisti idealiai.
  • 3.       Pajungė visas papildomas funkcijas kurias norėjau ( pvz. lauko apšvietimas užsideginėtu ir nuo perimetro davikliu , garažo vartų atidarimas per apsaugos sistema ir taip toliau ) .
  • 4.       Viska daro taip kad paskiau butu nesudėtingai , paprastai naudoti.
  • 5.       Gerai išmano daug sistemų ir lanksčiai jas priderina viena prie kitos.
  • 6.       Už visas sunaudotas medžiagas , padarytus darbus labai skrupulingai atsiskaito . Viskam daro sąmatas.


       Jis man pajunginės ir išmaniaje šildymo valdymo sistema kuria aprašysiu vėliau. Tai va šio specialisto vardas Donatas tel. +37067509347 .

      Galėtu dažiau mano kolegos blogeriai dalintis kontaktais specialistu kuriu darbu liko patenkinti J

21 komentaras:

  1. O brač kiek reikalavimų, jei ne paslaptis, kiek teko sumokėti už savo norus? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar ne viskas padaryta . Kol kas sunku pasakyti kiek kainuos . Darbu kaina nesikandžioja , pagrinde kainuoja įranga .

      Panaikinti
  2. Kai pats ieškai, kaip ir kur ką pasidaryti, tai ir nukenti, ir permoki, ir galų gale nervų daug sugadini. Mano vyras bandė pats ieškoti informacijos dėl signalizacijos ir nelabai ką gero surado, todėl labai ačiū už kontaktą. Kaip supratau, į jį galima kreiptis ir dėl šildymo sistemų valdymo? Nes mums dabar viskas gan skubotai - paimti greitieji kreditai ir norisi greičiau viską susitvarkyti ir jau galvoti apie pinigėlių atidavimą.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jei nepaslaptis kokia signalizacija dejai. Esme tame, kad labai sunku rasti gera, kuria galima buti valdyti paciam be treciuju asmenu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Tik norėjau pasitikslinti - 'garažo vartų atidarymas per apsaugos sistemą' - čia tie susukami vartai, kur automatiškai nusileidžia? Kuria prasme jų atidarymas per apsaugos sistemą? Aš taip gal moteriškai, bet nelabai supratau :) Pas mus jie neapsaugoti, todėl dabar susimąsčiau..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki , man padarė kad galėčiau su telefonu išjungti ir ijungti namo apsaugos sistemą . Tai dabar galiu su ta pačia programėle telefone , gryžes namo automobiliu netik išjungti namo signalizaciją bet ir atsidaryti garažo vartus.

      Panaikinti
    2. O, klausykit, aš prie to paties turiu klausimą dėl vartų atsidarymo telefonu. Gal kiek labiau dėl lauko vartų, ne garažo, bet mano klausimas vistiek į tą pačią pusę: savo namui apsitverti svarstom apie automatinius vartus, kažkaip kainos atžvilgiu apsistojom ties vienu variantu iš čia http://www.tvora.eu/lt/produkcija/kiemo-vartai-automatika. Esmė yra ta, kad labai įdomu būtų išgirsti iš žmogaus, kuris jau naudoja automatizuotus vartus, ar tie mechanizmai žiemos metu neužšąla?
      Girdėjau, kad sugedimo atveju egzistuoja garantija visiems šitiems įrengimams, galbūt kažką apie tai daugiau girdėjot? Žodžiu, labai lauksiu atsakymų.

      Panaikinti
  5. Kiek viso kainavo signalizacija ir kaip ji sujungta?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau, kad tokius dalykus, kaip kad, kaip sujungta signalizacija, dauguma tinklaraštininkų saugumo sumetimais pasiliks sau:)

      Panaikinti
  6. Turiu įsivedęs signalizaciją tik neėmiau apsaugos įmonės paslaugų nes man jos atrodo nereikalingos. Taip pat padeda vaizdo stebejimo kameros, ypatingai kieme. Manau pikto siekiantys asmenys pamatę vaizdo kamerą dažnai gali persigalvoti ir nebevykdyti savo piktų sumanymu. Bet kokiu atveju jei ir įvyktų kažkoks incidentas ar vagystė aš galėčiau tai pamatyti per vaizdo kamerą.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Signalizacija yra tiesiog būtinas dalykas, nes niekada negali žinoti, kada gali būti pasikesinta į tavo turtą... Mes išvykom paskutinę minutę į kelionę, o bute nebuvo įdiegta signalizacija ir grįžus radom apvogtus namus...

    AtsakytiPanaikinti
  8. Na ir aš manau signalizacija svarbu, jau tik atsiradus galimybei ją įsirengėm, nes įrangą nuomavomės iš cramo, ne tik statyboms bet ir taip reikėjo įvairių agregatų tai ( https://www.cramo.lt/lt/category/stambioji-technika_generatoriai ) Tai viena geriausių apsaugų kad kas nenutiktų, plius irdabar neįsivaizduoju kaip be jos, žinoma ir kameras įsirengėm

    AtsakytiPanaikinti
  9. Teko naudotis Donato paslaugom, patenkintas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  10. Ačiū! Puikus straipsnis.

    Mes taip pat ieškom kur rasti ggerus meistrus, name yra Aliuminio stogo danga.

    AtsakytiPanaikinti
  11. Visada smagu rasti realius žmonių atsiliepimus apie kokybiškai dirbančius meistrus. Signalizacijos montavimas reikalauja nekreivų rankų ir gero išmanymo :) Teoriškai galima ir pačiam susimontuoti tą apsaugos sistemą, bet praktiškai geriau tai patikėti patyrusiems profesionalams. Aš pasitikėja Ekskomisarais tai tikrai nenuvylė ir visus montavimo darbus atliko laiku ir už normalią kainą :)

    AtsakytiPanaikinti