2013 m. kovo 9 d., šeštadienis

Leidimas

SAUNUMELIS !!! , jau gavau statybų leidimą . Noriu pagirti architekta, kuris suderino statybų leidimą per 30 d. nuo projekto pridavimo. Tikrai saunus architektas Marijus Preisas

 Mano asmeninis architekto Marijus Preisas įvertinimas:
Pliusai:
  1. Nebandė isiuliti savo projektu.
  2. Isklause mano ir žmonos norus . Visi pasiuliti architekto pakeitimai , nesukele neitrupucio abejonių. Kadangi visi pakeitimai buvo labai profesionalus .
  3. Kilus klausimams arba papildomiems pageidavimams , greitai juos ispresdavo.
  4. Susidariau nuomone jog sis architektas netempė gumos , to rezultatas statybų leidimas per 30d.
Minusas:
  1. Minusas labai nerimtas :) , reikėtu atsinaujinti vizuolizacijos programas. Manau siuolaikinis architektas turetu pateikti klientui jo projakta 3D formatu. Kad gryzes namo klientas galetu pasivaikscioti po busima savo nama virtuoliai :)  . Kadangi prie saviskio 3D maketo teko paciam visa savaite padirbeti .



13 komentarų:

  1. Sveikinu su leidimu! 30 dienų yra labai geras rezultatas. Geriau nelabai ir galima tikėtis. Kokioj čia savivaldybėj?

    Graži svetainė nusimato - labai nestandartinė ir itin šviesi. Šita vizualizacija, kaip suprantu, jau ne su sweethome3d daryta?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dekui dekui :). Namas bus statomas Kauno rajone prie Lapiu. Na sweethome3d pradziai buvo . O 3D vizuolizacija pradzia dariau su ArchiCAD 16 , paskiau is ArchiCAD 16 3D maketa perkeliau i programa Lumion 2.5 . Seip ArchiCAD 16 biski sudetingiau ,uztrunka kol viska perpranti. Kaip perkelti 3D maketa is ArchiCAD 16 i Lumion 2.5 radau geru filmuku YouTube. O Lumion 2.5 programa greitai perprantama , tik su ja neimanoma sukurti 3D namo remu , ji naudojama tik apdailai.

      Panaikinti
  2. Suderino jums tikrai greit, savo architektės deje niekam nerekomenduočiau, visiška priešingybė. Prisiiėmė darbą, o vykdė aplaidžiai. Džiaugiuosi su jumis, kad viskas taip greit pavyko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aciu , aciu . Na prisiskaites blogeriu as planavau leidima gauti vasara o se tau kad nori :D .

      Panaikinti
  3. sveiki,ka galvojate apie arko m-18 blokelius,ar jie tinktu vieno auksto namo statybai?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kadangi mano namas ir vieno aukšto , aš galvoju isorinem sienom naudoti kiek įmanoma šiltesnius blokelius pvz. AEROC EcoTerm Plus o vidinem pertvarom naudoti ARKO M18 . Visus sunkesnius daiktus , kaip pavyzdžiui boileris ar virtuvės spinteles kabinti ant pertvaru ARKO M18. O išorinem sienom vieno aukšto namo apkrovą nėra didele todėl prioritetas bus išgauti kuo didesne išorinių sienų silumine varza.

      Panaikinti
    2. Kad žinokite kiek esu supratusi statybose, tai iš blokelių šiluminės varžos nereikia "spausti". Blokeliai turi būti tiesiog tvirti, o jau apšildymo medžiagos - čia vat reikia žiūrėti varžą. Neapsirikit, kad neperinvestuotumėte.

      Panaikinti
    3. Na taip , taip pilnai sutiunku su jumis :) , blokeliai turi laikyti sienas o ne sildyti . As neapsisprendelis , turbot kiekvienas statydamas nama perskaito tiek daugybe straipsniu , forumu kad galva sukasi . Todel pries keliant sienas , sprendimai pasikeicia kelis kartus :) . Dabar isiunciau uzklausas paskaiciuoti IZODOM ir EUROMAC2 sienas.

      Panaikinti
  4. Dar papildomai architektą pakomentuosite, kai bus namas, nes jau pakilus iki perdangos pasimato galimi "trūkumai", aišku nebūtinai tai architekto brokas. O dėl blokelių tai jeigu jus įtikinės vertikalių siūlių nedaryti, tai nesvarbūs blokelių šiltumai... :)
    Džiaugiuosi už savarankiškus statytojus :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. O kokia bus stogo danga? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dar vis renkamės , bet beveik jau apsisprendem imti Ruukki firmos Classic Premium. Kai viską susideliosiu pabandysiu aprašyti blogesnis daugiau , kodėl pasirinkome tokį stogą .

      Panaikinti
    2. Dar vis renkamės , bet beveik jau apsisprendem imti Ruukki firmos Classic Premium. Kai viską susideliosiu pabandysiu aprašyti blogesnis daugiau , kodėl pasirinkome tokį stogą .

      Panaikinti
  6. Praejo jau ne vieni metai nuo Jusu statybu leidimo gavimo. Idomu butu pamatyti kaip isirengete interjera, ar montavote rekuperacijos sistema ar ne, koki sildyma pasirinkote. Pats planuoju sia vasara statyti nama. Pagal savo finasines galimybes rinksiuosi apie 100kvadratu, tai mano pirmosios statybos, bet tikiuosi bus sekmingos.

    AtsakytiPanaikinti