2012 m. lapkričio 17 d., šeštadienis

Projektas

Namo projaktui paruosti pasirinkom su zmona kompanija Preisu projektai. http://preisas.com/
Ateidami atsinesem 3D paveiksleli kaip noretume jog atroditu namo isplanavimas ( 3D maketa pasidariau su Sweet Home 3D progtamele , labai lengvai perprantama )
Preisu projektai architekto pasiulymas. Manau su labai protingai pataisymais.

Patiko tas , pas si architekta , jog jis nebande ikisti :) savo projaktu , isiklause i mano ir mano zmonos norus , padare tik racionalius pakeitimus . Pazadejo projakta pateikti leidimui gauti iki 2013 sausio 31.


6 komentarai:

  1. Sveiki, neblogas projektas, jūsų pataisytas planas geresnis.
    Kada ir kur veiksmas vyks? :)
    Dažnai blogeriai sako, kad dės foto ir aprašys kiekvieną veiksmą statybose, bet dažnai nutinka, kad jau vėliau įdeda tik kokią vieną foto jau po visko ir parašo, kad jau nuveikė tą ir tą, arba iš vis savo blogą apleidžia. Gaunasi kaip nutrūkęs romanas :) Tai linkiu, kad nepritrūktų jėgų, noro ir įkvėpimo išsamiai pranešti skaitytojams, kaip kas vyko :) Ir linkiu sėkmės statybose!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kolkas entuziazmo yra :) . Dabar laukiu projakto technines dalies , ja gaves pradesiu rasyti :)

      Panaikinti
  2. Bus įdomu paskaityti apie technines detales, tikrai lauksim naujų įrašų. Ir ačiū už programėlę SweetHome 3d. Dabar kaip tik bandau savo eko-dėžutės modelį pasidaryti :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Yra sudetingesne programa ir tikslesne ArchiCAD o su programa Lumion 2.5 galima prideti judancius 3D objektus :)

      Panaikinti
  3. Projektas atrodo fainai, kaip tik dabar projektavimo paslaugos ir man reikalingos. Kadangi nusipirkom projektą, tačiau norim šiokių tokių pakeitimų, tai bandysim kažką irgi kurti su miegamojo erdve :) o šiaip tai, kaip vieno a. namui tai labai geras projektas, atrodo bus ir erdvus :)

    AtsakytiPanaikinti